maandag 6 juni 2022

Проповідь. Обов'язково прийду швидко!

Той, хто свідчить про це, каже: «Я йду швидко».

Амінь. Але прийди, Господи Ісусе!

У Івана Ісус говорить про посилення Святого Духа своїм учням. Я буду молити Отця, і Він дасть вам іншого Помічника, щоб Він перебував з вами навіки — Він називає Його Помічником, або Утішником. Це означає, що робота Духа полягає в тому, щоб втішити людей у ​​їхніх бідах і потребах.

На це свято п’ятидесятників питання, на яке потрібно отримати відповідь, — що вам потрібно?

Коли моя дружина просить мене піти в магазин, моє запитання: що вам потрібно? А відповідь може бути такою простою, як: Ви можете принести пакунок кави? Питання виникає знову і знову. Про це питання знають усі.

Якщо хтось має важку хворобу, його відповідь буде: щоб я знову здоровий.

Якщо в когось немає роботи, чи немає житла. Він може сказати, що йому потрібно. Але іноді трапляються такі жахливі для життя, що весь твій світ перевертається з ніг на голову. Ми разом у цій службі як люди з Голландії та з України. Ваш прихід серед нас знову дав нам зрозуміти, що мир не є чимось самоочевидним, ми не можемо сприймати мир як належне. Це благодать, якщо ми зможемо жити в мирі. Ваші побоювання, можливо, були вже з 2014 року. Ми чули про це, але сприймали мир як належне. З нами такого не може статися. Але тепер ми знаємо, хоча…..

Але яка наша відповідь на питання, що вам потрібно? Ну, звичайно, мир! Мир. Припиніть бомбардування. Нехай закінчиться війна і нехай люди знову живуть у мирі.

Отже, якщо ми молимося про мир до Бога і просимо Його послав нам розраду, допомогу, і Святий Дух діє в нашому житті. Наша відповідь буде: він повинен почати з великої операції, і він повинен втрутитися у війну. Давайте мати більше зброї та більше можливостей, щоб подолати наших супротивників. І о, так, це наша молитва, щоб війна припинилася. О, ТАК! Ми не можемо повірити, що це добре для людей. Не для українців і не для голландців. І росіянам це теж не годиться. Біблія надто чітко про це говорить. Пролиття крові є злочином. І гріх для Бога.

Але… чи означає це, що мир настав? Світські люди думають, що мир – це щось між людьми. Те, що приходить, коли складають зброю і люди живуть разом у мирі.

Ми знаємо краще. Мир там, де людство схиляється перед Господом панів і Царем царів! Мир там, де люди люблять Бога і живуть з Його благодаті. Мир полягає в тому, що ми перебуваємо в повній гармонії з Творцем, нашим Небесним Батьком.

У чому причина всього цього. Це ти можеш зрозуміти, лише коли ти перед Богом. Якщо ми люди, що стоять перед Словом Божим. І тоді ми зрозуміємо, що кожна війна у світі почалася в раю. Де Адам порушив заповідь Бога. Його наказ: Будьте моїми дітьми! Іди всім своїм серцем переді мною, як мої діти. Слухай моє Слово. Не порушуйте мого наказу. І тут почалося. Війна всіх воєн. Війна проти неба, війна проти Бога.

І як сказав Господь, тоді воно було. Гріх породив смерть. Якщо ти будеш їсти з того дерева, якщо ти невірний моєму Слову: ти помреш. І на людство прийшло випробування. Всі люди помруть і будуть втрачені назавжди. Він буде поза спілкуванням з Богом, Джерелом, Криницею життя.

Світ без Бога – це світ, повний ненависті, світ, повний опозиції та революції проти Бога. Світ повний війни.

І так, якщо зброя закладена, і бомбардування припиниться. Ми знаємо, що це почнеться знову. Бо війна в наших серцях і розумах.

Якщо ви були під Словом Божим і навчилися чути голос Божий, ви знаєте, що це правда. Ви прийшли визнати перед Богом, що Він чесний, коли каже нам, що ви грішний.

А що, якщо ми попросимо Його втішити нас. Щоб нам допомогти? Він послав нам Свого улюбленого Сина. І ми вбили Його на Голгофському хресті. Але Своїм таємничим способом чинив Він створив Його для нас для Свого Агнця, що несе наші гріхи, і помер нашою смертю. Він взяв наші гріхи на Себе, щоб ми знову могли бути дітьми Божими.

А тепер, якщо ми просимо Ісуса, Господи, допоможи нам, утіш нас. Його відповідь: Я послав тобі Святого Духа. Він вас втішить. Він буде у твоєму серці і в твоєму розумі. Коли Він дає вам Слово Боже, щоб ви вірили в Нього і трималися за Нього.

О, яка велика радість і щастя. Війна з Богом закінчилася. Ісус уклав мир для нас. Він наш Мир! Сльози на наших обличчях. Господи, яку любов виявив Ти до нас, віддавши свого Сина. І який жаль і каяття народжується в наших серцях. Це час від часу приводить нас до Ісуса. Ми потребуємо Його день за днем. І Він завжди поруч. Святий Дух залишається з нами, і Він приносить нам Ісуса день за днем.

І в цьому останньому розділі Біблії ми читаємо, що стане серцем цих людей, які люблять Ісуса. Люди чекають від Нього своєї надії та процвітання. Вони кличуть до Нього! Дух змушує їх покликати і сказати: Прийди, Господи Ісусе, прийди. Ми не можемо без вашого входження в наше життя і в наш світ.

І почуй! Його останні слова: «Звісно, ​​я прийду швидко».

О, це наша надія і майбутнє. Ісус прийде, як Він обіцяв. І книга одкровень наповнена тим, що відбувається, коли Ісус приходить у цей світ. Ми переживаємо це день за днем. Війна проти Бога і його Агнця триває і триває. Ми бачимо, як це відбувається. Ми розпізнаємо це з бунтівних поривів у наших серцях. Ми розуміємо, що відбувається у світі. Це війна проти Бога. І сьогодні Ми чуємо від Нього, Хто віддав своє життя, щоб заплатити ціну, яка принесла припинення вогню між Богом і людством. Бо Бог так полюбив світ, що дав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне.

А тепер чекаємо на Нього. Ми прагнемо Його приходу. Той, хто тільки може покласти край усій війні від людства до Бога і всій війні в цьому світі між людьми, народженими від Адама.

І тому ми маємо тверді підстави молитися, щоб Він припинив війни в усьому світі, а також в Україні, бо це було б знаком того, що наближається кінець усіх воєн. Що Ісус прийде.

Тож для нас є таке питання? Що вам потрібно для допомоги. Чим тобі потрібно втішитися.

І нехай буде зрозуміло. Війна на війні, це наша біда. Противник Бога, що ходить у цьому світі, шукаючи того, кого зможе зарізати і взяти з собою на вічне осудження. Саме тут нам потрібна допомога від Господа.

І коли ваша відповідь на це запитання буде: Мені потрібен Ісус і його спокутна кров, ви зрозумієте, що цей Бог справді втішає вас. Ви відчуєте його втіху, я всі свої душевні болі, біль і печаль. І ми отримаємо надію, також для вашої країни і вашого народу. Бо Господь любить, щоб люди прийшли до Нього і віддали Йому свої серця і життя.

І він Ісус, Господь наш, неодмінно прийде. І коли Він прийде, Він принесе все, що нам потрібно. Він несе нове небо і землю. Місто Боже, Єрусалим, що йде згори.

Скоро і дуже скоро,

ми побачимо короля,

більше не будемо там плакати,

ми побачимо короля,

більше не будемо там вмирати,

ми побачимо короля,

чи будуть якісь річки, які ми повинні перетнути,

чи там Будь-які гори, на які ми повинні піднятися,

Бог дасть нам всю необхідну силу,

Дай нам благодать, поки ми не досягнемо іншого боку.

Ми прийшли з кожного народу,

Бог знає кожного з нас по імені.

Ісус взяв Свою кров і Він омив наші гріхи,

І Він змив їх усі.

Так, є деякі з нас,

Хто поклав своє життя,

Але всі ми знову заживемо,

По той бік.

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

PREEK 11 SEPTEMBER 2022 DELFT (NEDERLANDS)

  Profetische stem. Daniël. Temidden van alle veranderingen en dreigingen. “Maar het koningschap en de heerschappij en de grootheid van de k...